На Кіровоградщині правоохоронці провели операцію «Розшук»

Квітень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

На території області у період із 12 по 31 березня 2018 року проведено спеціальні оперативно-профілактичні заходи, в ході яких встановлено місцезнаходження семи десятків осіб, що переховувалися від органів влади.

Відпрацювання було спрямовано на посилення протидії злочинності та підвищення ефективності розшуку підозрюваних, обвинувачених чи підсудних, безвісти зниклих осіб, встановлення осіб невпізнаних трупів та ідентифікації громадян, які не здатні через стан здоров’я, вік або інші обставини повідомити інформацію про себе.

 У результаті вжитих заходів поліцейські встановили місцезнаходження
 24 осіб, які уникали зустрічі з представниками органів слідства і суду та 5 громадян, що переховувалися від військової служби правопорядку. Із загальної кількості розшуканих осіб 13 підозрюються у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів. Також розшукано 37 державних боржників і неплатників аліментів.
Крім того, працівниками поліції встановлено місцезнаходження 8 осіб, які перебували на обліку як безвісти зниклі.

За матеріалами управління карного розшуку
ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool