На Кіровоградщині працюють 737 пунктів незламності

Листопад 17, 2023 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Про це повідомили на онлайн-нараді Координаційного штабу щодо організації та функціонування роботи пунктів незламності.

358 пунктів створені органами місцевого самоврядування, з яких 136 функціонують за встановленим графіком, та 222 готові до роботи. Вказані пункти розраховані на одночасне перебування 36,8 тис. осіб. Наразі пункти незламності відвідали 1,7 тис. осіб.

Вони забезпечені засобами автономної генерації електроенергії, автономного освітлення та опалення, доступу до інтернету, запасом паливо-мастильних матеріалів, питної та технічної води, продуктів харчування, гігієнічних засобів.

В усіх пунктах забезпечено дотримання вимог пожежної безпеки, санітарно-епідеміологічних норм, вимог безпечного користування енергогенеруючим приладдям, дотримання громадської безпеки. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool