На Кіровоградщині працюють 206 автозаправних станцій

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

У лютому 2017р. на території Кіровоградської області 206 автозаправних станцій здійснили продаж світлих нафтопродуктів та газу на суму 142,8 млн.грн.

Бензину моторного реалізовано 2,3 тис.т, пропану та бутану скраплених – 1,6 тис.т, газойлів (палива дизельного) – 1,3 тис.т, газу природного скрапленого або у газоподібному стані (метану) – 0,3 тис.т.

В обсязі реалізованого бензину моторного найбільшим попитом користувався бензин моторний марки А–92, частка продажу якого у загальному обсязі склала 67,8%, найменшим – А–80.

Станом на 1 лютого 2017р. запаси бензину моторного на АЗС області становили 2,9 тис.т, газойлів (палива дизельного) – 1,6 тис.т, пропану та бутану скраплених – 0,4 тис.т.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool