На Кіровоградщині працює мобільний консультаційний пункт соціальної роботи

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1810 | Коментарі: 0

Одним із завдань держави наразі залишається надання всебічної допомоги та підтримки тим, хто її захищає.

З цією метою 22 квітня в Онуфріївській райдержадміністрації тривала робота «Мобільного консультаційного пункту соціальної роботи», що є спеціалізованим формуванням обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Участь у засіданні взяли військовослужбовці, представники районної влади. Організатори зустрічі роз’яснили нашим захисникам порядок надання різноманітних соціальних пільг. Про необхідність отримання психологічної реабілітації повідомила демобілізованим військовим психолог Управління ДСНС України в області Юлія Загурська. Вона розповіла які методики реабілітації допомагають повернутися до мирного життя. Завдяки фізичним вправам, заняттям з психологом та цілому комплексу заходів людина може позбавитися негативних вражень, що в свою чергу впливає на емоційний стан лише з кращого боку. З учасниками зустрічі, які виявили бажання, психолог також провела індивідуальні бесіди.

У нинішньому році психологи Управління ДСНС вже неодноразово надавали допомогу учасникам АТО з виїздом на місця. Такі зустрічі проводитимуться і надалі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool