На Кіровоградщині працює 25 інклюзивно-ресурсних центрів

Квітень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 544 | Коментарі: 0

На даний час в області функціонує 25 інклюзивно-ресурсних центрів.

Це установи, де діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, можуть постійно отримувати корекційну допомогу. Про це повідомила директорка департаменту освіти та науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

«На даний час ми маємо три ІРЦ в обласному центрі, та по одному у таких громадах як: Знамянська, Маловисківська, Новомиргородська, Бобринецька, Добровеличківська, Комапніївська, Попельнастівська, Петрівська, Гайворонська, Благовіщенська, Голованівська, Новоукраїнська, Олександрівська, Олександрійська, Кетрисанівська, Долинська, Світловодська, Смолінська, Устинівська, Помічнянська, Новгородківська, Побузька. Тож діти з особливими освітніми потребами та їхні батьки можуть отримати відповідні послуги за місцем проживання», - зазначила Ельза Лещенко.

Вона додала, у районах та об’єднаних територіальних громадах, у яких поки що не створені ІРЦ, послуги надаються спеціалістами центрів, які розташовані найближче. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool