На Кіровоградщині працівників музеїв навчають писати гранти та оцифровувати фонди

Квітень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний краєзнавчий музей започаткував проєкт «Музейна школа онлайн» для керівників та наукових співробітників музеїв у громадах. Про це повідомив директор Борис Шевченко сьогодні, 10 квітня.

 «Краєзнавчий музей є методичним центром області, тому на платформі Zoom ми навчатимемо тонкощам музейної справи наших колег у громадах Кіровоградщини. Зокрема, заняття проводимо з питань оформлення експозицій, підготовки наукової документації, впровадження сучасних інноваційних напрямків музейної діяльності, написання грантових проєктів, оцифрування музейних фондів та практичного використання соціальних мереж в роботі музеїв», - розповів Борис Шевченко.

До першого заняття на тему «Можливості використання мережі Facebook у діяльності музеїв» долучилися 21 представник. Наступне – планують провести наприкінці квітня.

Як уже повідомлялося, очільниця Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області Ольга Ковальова-Алокілі розповідає як залучити гранти на розвиток бізнесу у громадах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool