На Кіровоградщині працівники поліції вилучили у приватного підприємця гранату, зброю та наркотики

Квітень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

Заборонені предмети 30-річний раніше судимий громадянин тримав за місцем мешкання та у своєму офісі. Загалом поліцейськими виявлено та вилучено гранату Ф-1, незареєстровану гладкоствольну рушницю, близько двох десятків набоїв калібру 7.62 мм та більше кілограму марихуани

 Оскільки підозрюваний мешкав у багатоповерховому будинку з родиною, правоохоронцями було прийнято рішення негайно перевірити інформацію про наявність у чоловіка предметів, через які можуть постраждати сторонні особи.

Так, працівниками карного розшуку та слідства апарату управління спільно з колегами із Добровеличківського відділення поліції, із залученням спецпризначенців Управління КОРД було одночасно проведено обшуки у квартирі підприємця та належних йому офісних приміщеннях.

В результаті, оперативна інформація знайшла своє підтвердження. У кишені верхнього одягу підозрюваного, який розміщувався на вішаку біля вхідних дверей, поліцейські виявили гранату Ф-1 та запал до неї. У кутку, на видному місці, власник оселі зберігав рушницю…

В одному з офісних приміщень також було виявлено набої до автоматичної зброї, поліетиленовий пакунок з висушеними та подрібненими рослинами канабісу, які зберігалися разом з вагами.

По даному факту працівниками поліції розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool