На Кіровоградщині працівники поліції викрили незаконні операції з металом

Листопад 28, 2016 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Під час проведення санкціонованого обшуку в складському приміщенні поліцейськими виявлено та вилучено, за попередніми даними, близько 1 тонни металу.

Працівники Світловодського відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що 68-річний місцевий житель в приміщенні складу здійснює незаконний прийом металобрухту.

«У ході перевірки поліцейські вилучили 7 мішків чорного та кольорового металу, серед якого частки випаленого мідного дроту, металеві труби та спеціальні ваги для зважування брухту», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 1 року. Розслідування триває.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool