На Кіровоградщині працівники поліції проводять спецоперацію «Мак»

Червень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Посів нарковмісних рослин на території домоволодіння в одному з сіл Знам’янського району правоохоронці виявили під час перевірки інформації, що надійшла до інспектора відділу поліції у рамках операції «Мак».

«За дозволом власниці оселі поліцейські провели огляд будинку та прилеглої території. У результаті на присадибній ділянці, поряд із картоплею, було виявлено 39 кущів рослин, схожих на коноплю, які вирощував та обробляв для власного вжитку 31-річний непрацюючий родич господині.

Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад. Виявлені рослини направлено для проведення експертизи», – повідомив начальник відділу поліції Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців або до трьох років обмеження волі.


За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool