На Кіровоградщині працівники поліції під час рейдів вилучили кількадесят хвойних дерев

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

За попередніми даними, вартість вилученої хвойної продукції складає 11 тисяч гривень. Стосовно порушників поліцейські склали адміністративні протоколи.

Загалом до заходів із попередження та виявлення фактів незаконних вирубок, перевезення і реалізації хвойних культур задіяно понад 200 працівників поліції області.

До рейдів у складі спільних мобільних груп також залучаються представники екологічної інспекції і лісового та мисливського господарства і громадських формувань.

Під час проведення заходів на території області уже перевірено майже 130 одиниць транспорту, відпрацьовано понад 80 ринків.
У результаті поліцейські вилучили майже півсотні одиниць хвойної продукції, якою особи торгували у невстановлених місцях. Стосовно порушників складено адміністративні матеріали за ст. 160 КУпАП.
Робота у даному напрямку продовжується.

Поліцейські нагадують громадянам, що за незаконну порубку, пошкодження та знищення хвойних насаджень, а також порушення правил збереження, перевезення та реалізації такої продукції законодавством передбачена адміністративна відповідальність (ст. 65, 152, 159, 160, 164 КУпАП), а саме – накладення штрафів від 5 до 100 (у залежності від розміру заподіяної шкоди) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool