На Кіровоградщині працівники міліції повернули власнику викрадене з підприємства майно

Червень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

Із приміщення складу було скоєно крадіжку електроінструментів та електродроту на загальну суму понад 150 тисяч гривень. Зловмисником виявився 27-річний житель обласного центру. Вдома у чоловіка правоохоронці вилучили крадене.

До Кіровоградського райвідділу міліції у травні звернувся начальник служби безпеки підприємства з повідомленням про крадіжку.
На місці події правоохоронці виявили пошкодженим навісний замок одного з приміщень заводу. Було встановлено, що зі складу зникло близько 400 метрів електродроту, бензиновий генератор, бензопила, електродриль та перфоратор.
- У результаті вжитих заходів працівники сектору карного розшуку встановили особу, причетну до крадіжки, - повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – У 27-річного жителя одного з мікрорайонів міста правоохоронці вилучили викрадені речі та у подальшому повернули їх власнику.
Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool