На Кіровоградщині працівник обікрав роботодавця

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

52-річний житель міста Новоукраїнка викрав з місця роботи електроінструмент. За вчинене чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

На початку грудня до чергової частини відділу поліції звернулася 35-річна господарка готелю, що розташований у районному центрі. Жінка повідомила про крадіжку електропилки.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність до скоєння злочину чоловіка, який працював у закладі кочегаром та мав вільний доступ до приміщення. Після закінчення робочої зміни, у темну пору доби він повернувся на територію готельного комплексу та викрав електропилку.

«У даний час інструмент повернуто власниці закладу, - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук. - Зловмиснику пред’явлено звинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством».

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool