На Кіровоградщині пожежно-рятувальні підрозділи приборкали 7 пожеж у житловому секторі

Вересень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

За минулу добу рятувальники Кіровоградщини здійснили 7 виїздів на гасіння пожеж, що виникли у житловому секторі.

Так, 2 вересня о 07:00 виникла пожежа 42 м2 житлового будинку, 32 м2 літньої кухні та 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Лани Петрівського району. Пожежу було приборкано бійцями 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове о 10:52.

Майже одночасно сталось загоряння 10 м2 господарчої споруди у приватному обійсті смт Новгородки. Рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 07:21 пожежу було ліквідовано.

О 13:40 за межами с. Грушка Благовіщенського району загорілось 50 м2 сухої рослинності та автомобіль «Chevrolet Aveo». О 14:27 силами вогнеборців 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське пожежу вдалось загасити.

О 16:14 бійці 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка ліквідували загоряння 44 м2 сорго на території приватного домоволодіння у с. Успенка Онуфріївського району.
У с. Мошорине Знам’янського району о 19:45 рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка загасили 5 скл/м дров на території приватного обійстя.

Одночасно бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький гасили пожежу 2 м2 господарчої споруди на вул. І. Гаспаряна в обласному центрі.

Та о 23:20 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія ліквідували пожежу 48 м2 покрівлі гаража та 18 м2 прибудови до гаража на території приватного домоволодіння у с.Войнівка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool