На Кіровоградщині пожежно-рятувальні підрозділи 15 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухостою та сміття

Квітень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

За минулу добу на території Кіровоградської області виникло 15 випадків пожеж сухої минулорічної рослинності та сміття.

У м. Кропивницькому 31 березня виникло 3 таких пожежі: об 11:13 виникло загорання 70 м2 сміття на відкритій території на вул. Мотокросній, а о 16:14 виникла пожежа 100 м2 сухої рослинності на вул. Ливарній с. Нове м. Кропивницький. Крім того, рятувальникам 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький довелось гасити пожежу сміття, яка виникла о 19:16 на вулиці Суворова. А вже о 19:26 бійці 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини виїздили на ліквідацію пожеж 500 м.кв. сухої трави на відкритій території Великосеверинівської сільської ради, годиною пізніше ліквідували пожежу 150 м.кв. сухої трави біля с. Соколівське Кіровоградського району. В Петрівському районі о 13:55 загорілась суха трава на площі 1400 м2 біля с. Володимирівка, яку ліквідували рятувальники 32-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове. Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ двічі залучались до ліквідації пожеж 400 м.кв. сухостою. У той же день виїжджали на гасіння пожеж сухої рослинності рятувальники Долинського, Олександрівського, Добровеличківського, Онуфріївського районів.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool