На Кіровоградщині повідомлено про підозру голові сільської ради

Грудень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1523 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру голові однієї з сільських рад Бобринецького району в умисному заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

За версією слідства, наряд поліцейських під час нічного патрулювання території, виявив автомобіль, який рухався з порушенням правил дорожнього руху та не реагував, не законні вимоги поліцейських зупинитися. За результатами переслідування, поліцейські наздогнали порушника, який зупинився в подвір’ї будинку.

Водій і пасажир авто продовжили ігнорувати законні вимоги поліцейських, почали поводити себе агресивно та, в подальшому,намагались задушити працівника поліції, для самозахисту правоохоронці скористались сльозогінним газом.

В ході проведення слідчих дій було встановлено, що одним з нападників був діючий сільський голова.
Згідно висновку судово-медичної експертизи підозрюваний спричинив поліцейському легкі тілесні ушкодження.
Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 ( погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України.
Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool