На Кіровоградщині повідомлено про підозру диверсантам, які працювали на країну-агресора

Вересень 06, 2024 | Новини | Переглядів: 164 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури двом чоловікам повідомлено про підозру за фактом вчинення з метою ослаблення держави підпалу, спрямованого на зруйнування об’єктів, які мають важливе оборонне та народногосподарське значення, а також державної зради (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 113, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, переселенець з окупованої частини Херсонщини під час спілкування з представником рф у мережі Telegram отримав пропозицію за гроші здійснювати інформування країни-агресора про розміщення воєнізованих підрозділів, розташування об’єктів правоохоронних органів, ЗСУ та критичної інфраструктури, їх руйнування і погодився з метою заробітку.

До виконання завдань підозрюваний залучив свого земляка, разом з яким здійснювали відео та фотофіксації відповідних об’єктів, з подальшим звітуванням представнику рф.

На Кіровоградщині повідомлено про підозру диверсантам, які працювали на країну-агресора

На Кіровоградщині повідомлено про підозру диверсантам, які працювали на країну-агресора

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool