На Кіровоградщині посадовець лісового господарства» постане перед судом

Серпень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області до суду скеровано обвинувальний акт відносно посадовця Державного підприємства «Олександрівське лісове господарство» Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства., який обвинувачується у службовій недбалості, що завдала тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що посадовець лісгоспу через службову недбалість допустив вирубку та подальше відчуження 195 дерев фізичною особою-підприємцем. Такими діями посадовець завдав державі збитків на суму понад 268 тис грн.

За скоєне посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool