На Кіровоградщині понад 50 громадян України, які сприяли незаконному перебуванню іноземців у державі, притягнуто до адмінвідповідальності

Листопад 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

З 22 жовтня по 8 листопада 2011 року на території Кіровоградської області працівники міліції провели профілактичне відпрацювання у напрямку протидії нелегальній міграції. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До проведення операції у середньому за добу задіювалось понад 260 чоловік особового складу органів внутрішніх справ області.
У результаті вжитих заходів правоохоронці виявили та задокументували 176 порушень законодавства про правовий статус іноземців, з них 120 адміністративних протоколів складено за порушення встановлених правил перебування в державі на іноземних громадян та осіб без громадянства згідно зі ст. 203 КУпАП.
До адміністративної відповідальності притягнуто 55 громадян України, які надавали послуги або сприяли незаконному перебуванню іноземців в країні (ст.ст. 204-206 КУпАП).
Також працівники міліції встановили 21 нелегального мігранта, стосовно 17 з яких прийняті рішення про видворення за межі держави, у тому числі 1 іноземця видворено за межі України у примусовому порядку згідно постанови Кіровоградського окружного адміністративного суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool