На Кіровоградщині поліцейським вдалося спіймати злодія «на гарячому»

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

За попередніми даними чоловік зламував замки дверей, які вели до технічних приміщень з обслуговування ліфтів у багатоповерхових будинках.

У подальшому, самостійно від’єднував їх від електроживлення, а потім діставав із механізму гальмівні катушки. Врешті, поліцейським вдалося спіймати злодія «на гарячому».

Для цього, на території Олександрії оперативниками було проведено низку слідчо - розшукових заходів. У результаті, в поле зору поліції потрапив непрацюючий громадянин, який постійно обходив мікрорайони міста з рюкзаком за плечима.
Відвідуючи під’їзди чужих будинків, молодик поводився спокійно і впевнено, тому і не викликав підозри у містян. Та все ж не зміг уникнути прискіпливої уваги правоохоронців.
Коли ж зловмисник у черговий раз із металевим ломом та інструментами заходився розкурочувати ліфтовий механізм, неочікувано побачив поліцейських.

«Злодієм виявився 18-річний мешканець Олександрії. В ході обшуку у нього виучено речові докази, які використовувалися під час скоєння майнових злочинів. Нині маємо інформацію щодо причетності особи до 17 епізодів злочинної діяльності. Сума завданих збитків нині обраховуються підприємством, яке здійснює спеціальне ремонтне обслуговування ліфтів. На теперішній час вирішується питання про повідомлення особі про підозру за всіма епізодами злочинної діяльності та про обрання міри запобіжного заходу» - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
в Кіровоградської області         


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool