На Кіровоградщині поліцейські затримали жителя іншої області за підозрою у вбивстві

Травень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

51-річний чоловік під час застілля ударив ножем 25-річного жителя одного з населених пунктів Гайворонського району.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Зловмиснику, раніше вже судимому за вбивство, знову загрожує тривалий тюремний строк.

1 травня до відділення поліції звернулася мешканка села та повідомила, що до її домоволодіння зайшов поранений чоловік.
На місце події прибула слідчо-оперативна група та швидка допомога. Втім до приїзду медиків потерпілий внаслідок отримання ножового поранення з ушкодженням внутрішнього органу помер.

Правоохоронці встановили, що того дня він завітав у гості до місцевої жительки та її співмешканця, який приїхав з іншої області. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв гість начебто образливо висловився на адресу жінки. Аби заступитися за честь цивільної дружини, її чоловік схопив ножа та наніс кривднику удар в область живота.

Потерпілий зміг дістатися до одного з сусідніх подвір’їв та попросив в односельців допомоги. Тим часом зловмисник після скоєного втік із домоволодіння співмешканки.
«Аби не дати особі можливості залишити територію населеного пункту, поліцейські перекрили всі в’їзди і виїзди. У результаті довго переховуватися чоловіку не вдалося. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в межах села.

Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт», - розповів начальник Гайворонського відділення поліції Сергій Сірак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool