На Кіровоградщині поліцейські влаштували для дітей День відкритих дверей

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

Учні 3-х класів Олександрійського колегіуму та Олександрійського початково-виховного комплексу № 17 завітали до місцевого відділу поліції 17 травня.

Поліцейські розпочали спілкування з юними гостями щодо правил поведінки у навчальних закладах та вдома, дотримання заходів безпеки. Також ознайомили з таким поняттям як відповідальність за протиправні вчинки дітей та їх батьків.

Упродовж зустрічі працівники поліції більш детально розповіли про свою роботу та продемонстрували учням спеціальні засоби, засоби захисту і зброю, які використовують у своїй діяльності.

Хлопчики та дівчатка мали можливість оглянути елементи екіпірування поліцейських, приміряти їх та сфотографуватися на згадку, що викликало неабияке захоплення у школярів.

Наприкінці заходу поліцейські ювенальної превенції пригостили малечу солодощами.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool