На Кіровоградщині поліцейські виявили автівку із сумнівними документами

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Працівники роти реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Форд Скорпіо», під керуванням мешканця області, на автодорозі Кропивницький-Бобринець у Кіровоградському районі.

У ході проведення перевірки документів та звірки номерів вузлів і агрегатів правоохоронці запідозрили, що реєстраційні документи на транспортний засіб мають елементи підробки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме всі обставини кримінального правопорушення.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення посвідчення або іншого документа) за попередньою кваліфікацією. Наразі тривають слідчі дії.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool