На Кіровоградщині поліцейські викрили неповнолітнього у вчиненні низки злочинів

Липень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

На рахунку 15-річного юнака незаконне заволодіння транспортним засобом та дві крадіжки.

До чергової частини Долинського відділу поліції звернувся мешканець одного з населених пунктів району. Чоловік повідомив, що вночі з його домоволодіння було викрадено мопед марки "Вайпер Актив". 

Поліцейські впродовж доби встановили причетність до злочину 15-річного місцевого жителя.
Юнак у нічний час ходив вулицями населеного пункту та придивлявся до чужих подвір’їв. В одному з них побачив мопед із ключами в замку запалення. Транспортний засіб хлопець вирішив викрасти, відкотив подалі від двору і катався аж до поки не скінчилося пальне. Після чого заховав мопед у заростях лісосмуги.

У подальшому було також встановлено, що неповнолітній причетний до крадіжок мобільних телефонів, скоєних тієї ж ночі у двох односельців. Наступного дня засоби зв’язку хлопець продав, а отримані кошти витратив на власні потреби.
Викрадений транспортний засіб та мобільні телефони поліцейські вилучили і повернули власникам», - розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool