На Кіровоградщині поліцейські викрили двох грабіжників

Лютий 20, 2018 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Житель міста Долинська помітив уночі чоловіків, які нишпорили у салоні його транспортного засобу. 

Потерпілий намагався самотужки їх наздогнати, потім зателефонував до поліції. Правоохоронці «за гарячими слідами» встановили особи зловмисників.

Повідомлення про грабіж надійшло до чергової частини по лінії «102» від 29-річного місцевого мешканця. Поліцейським потерпілий розповів, що з його автомобіля невідомі особи відкрито викрали акумуляторну батарею, механічний та електричний насоси.

«Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що свій автомобіль чоловік залишив під вікнами квартири. Опівночі прокинувся, бо почув підозрілі звуки, а коли виглянув у вікно, то побачив двох невідомих осіб, які з його автівки зливають пальне та нишпорять у машині. Не зволікаючи ні хвилини, потерпілий відразу вибіг на вулицю і спробував наздоганяти зухвалих спільників.
У подальшому при огляді місця події поліцейські виявили мобільний телефон, який під час втечі загубили зловмисники. Особи грабіжників швидко встановили. Ними виявилися двоє чоловіків, 20 та 23 років, один із яких має судимість. Все викрадене майно працівники поліції вилучили та повернули власникові, – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За скоєне чоловіки можуть отримати покарання – до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool