На Кіровоградщині поліцейські викрили чоловіка у зберіганні коноплі

Жовтень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 638 | Коментарі: 0

У гаражі жителя Світловодського району працівники поліції виявили близько 100 грамів висушеної наркотичної речовини, яку, за словами 40-річного чоловіка, він зберігав для власного вживання.

«До відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з населених пунктів про те, що невідома особа здійснила незаконне заволодіння його транспортним засобом.
Прибувши на місце пригоди та оглянувши приміщення гаража потерпілого, поліцейські виявили речовину, схожу на подрібнену коноплю. Як пояснив господар, нарковмісні рослини він зірвав, перебуваючи в іншій області, та привіз додому.
Вилучена речовина направлена на дослідження», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool