На Кіровоградщині поліцейські розшукали хлопчика, який загубився

Грудень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Працівники поліції встановили місцезнаходження 4-річної дитини, яку батько залишив на автовокзалі під наглядом малознайомого чоловіка.

Повідомлення про зникнення хлопчика надійшло до Олександрійського відділу поліції 21 грудня близько опівдня. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди.

Як з’ясувалося, 38-річний житель одного з населених пунктів, поки дружини не було вдома, разом із 4-річним сином поїхав у справах в Олександрію. На автовокзалі чоловік познайомився з громадянином, під нагляд якого ненадовго залишив свою дитину. Через кілька хвилин він повернувся, але сина не знайшов і тому зателефонував до поліції.

«До заходів, пов’язаних із пошуками хлопчика, було залучено максимальну кількість особового складу поліції. Дитину вдалося знайти неподалік місця, де вона зникла. Малого помітили працівники одного з торговельних закладів і забрали його до приміщення, аби погрівся», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Із батьком поліцейські провели профілактичну бесіду та склали стосовно нього протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дітей (ч. 1 ст. 184 КУпАП).

Правоохоронці пересвідчилися, що з дитиною все гаразд і прийняли рішення до повернення додому мами хлопчика, передати його бабусі, яка приїхала у місто, дізнавшись про подію.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool