На Кіровоградщині поліцейські розпочинають операцію «Мак»

Травень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Із 22 травня по 28 вересня поточного року на території області заплановано проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.

Згідно з чинним законодавством за незаконні посіви нарковмісних рослин передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Зазначені дії тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від дев'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст. 106-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), а відповідно до ст. 310 Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 7 років.

Якщо вам відома інформація про факти посіву нарковмісних рослин, прохання повідомляти до чергових частин відділів, відділень ГУНП в Кіровоградській області за телефоном 102, або:
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool