На Кіровоградщині поліцейські проходять перевірку рівня професійної підготовки

Жовтень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

За підсумками 2017 навчального року працівники поліції складають заліки з теоретичних знань та практичних умінь, перший етап яких стартував у вересні і триватиме до 17 жовтня.

Перевіркою визначається якість та ефективність навчання в системі службової підготовки, обсяг вивченого на момент перевірки навчального матеріалу, рівень засвоєння його поліцейськими та вміння застосовувати здобуті знання на практиці і готовність до виконання службових завдань.

Першими заліки зі службової підготовки склали працівники структурних підрозділів Головного управління Нацполіції області.
Спочатку поліцейські проходили стройовий огляд та після інструктажу демонстрували вправність у стрільбі, виконуючи відповідну вправу у тирі.
Для перевірки рівня теоретичних знань працівники поліції вирішували тестові питання з вогневої, функціональної, загальнопрофільної підготовок та ситуативні завдання з тактичної підготовки.

На завершення поліцейські мали довести, що мають належний рівень фізичної підготовленості, тож виконували комплексну силову вправу та вправу згинання і розгинання рук в упорі лежачи, застосування прийомів самозахисту, а також складали норматив із бігу на дистанціях 100 і 1000 метрів.

Відповідні перевірки нині тривають і для особового складу територіальних відділів і відділень поліції області.

За матеріалами управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool