На Кіровоградщині поліцейські припинили роботу трьох гральних закладів

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

У ході санкціонованих обшуків працівниками слідчого управління поліції області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України задокументовано діяльність закладів, які через мережу Інтернет організували надання послуг населенню у сфері грального бізнесу.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Заняття гральним бізнесом», поліцейські провели слідчі дії в містах Кропивницький, Олександрії та Світловодську. У ході проведення обшуків виявлено та вилучено 31 одиницю комп’ютерної техніки, 10 гральних автоматів, флеш-карти, грошові кошти у сумі 10,004 тис. грн. та «чорнові» записи щодо прийому-видачі коштів для учасників азартних ігор.

Також складено 7 адміністративних протоколів у порядку ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно осіб, які, на момент проведення обшуків, здійснювали гру на комп’ютерній техніці гральних закладів.
По вилученому обладнанню призначено проведення експертиз.

Якщо вину організаторів грального бізнесу буде доведено, їм доведеться сплатити штраф в дохід держави у розмірі до 680 тисяч гривен.
У рамках кримінального провадження продовжуються слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool