На Кіровоградщині поліцейські отримали нагороди і заохочення

Серпень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 серпня, в Головному управлінні Нацполіції області відбулися урочистості, присвячені Дню Державного Прапора та 26-й річниці Незалежності України.

Першим до колег звернувся заступник начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок.

«Від імені керівництва поліції Кіровоградщини прийміть найщиріші вітання з державними святами. Я гордий з того, що серед захисників України, які зараз оберігають наші рубежі, і багатотисячний колектив поліцейських. Більшість присутніх у цьому залі несли службу на Сході країни в зоні проведення АТО.

Також вдячний кожному з вас за непросту щоденну роботу, яку ви виконуєте тут – на мирній території, пильнуючи безпеку людей, захищаючи їх права», - зазначив Дмитро Георгійович.

Під час урочистих заходів понад 20 працівників поліції отримали нагороди та заохочення, серед яких відомча відзнака – нагрудний знак «За відзнаку в службі», Почесні грамоти, Грамоти та Подяки МВС України, Подяки Нацполіції області, а також Подяки обласної державної адміністрації та обласної ради.

Зі святами поліцейських привітав і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС Валерій Шевчук та вручив ювілейні медалі «25 РОКІВ ПАП ОВС України».

Також 23 серпня заступник начальника поліції Кіровоградської області Дмитро Ткачонок разом із керівництвом області та міста, правоохоронних і силових відомств, представниками духовенства та громадськості взяв участь в урочистостях до Дня Державного Прапора України.

Розпочалися заходи з покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної сотні та пам’ятних дощок Героям України – Віктору Чміленку та В’ячеславу Чорноволу. Потім урочиста колона вирушила до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, де після покладання квітів відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool