На Кіровоградщині пограбували продавчиню ювелірної крамниці

Лютий 19, 2019 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Капітан поліції Юрій Мудрак дорогою додому побачив чоловіка, який швидко вибіг із магазину. За мить, на поріг закладу вийшла налякана жінка, яка голосно кликала на допомогу та просила зупинити злодія. Миттєво відреагувавши на ситуацію, поліцейський наздогнав грабіжника та викликав на місце своїх колег.

Події розгорталися у місті Долинська, що на Кіровоградщині, 13 лютого у вечірній час. Продавець місцевої ювелірної крамниці пригадує, як в день, коли сталася пригода, ще зранку до їх торгівельного закладу двічі заходив один і той же чоловік. Покупець уважно роздивлявся вітрину, а потім йшов. Втретє жінка побачила молодика вже після 18-ї години. Він спішно пояснив, що хоче придбати золотий ланцюжок і підвіску, та попросив показати йому ті, що сподобались. Коли ж продавець вийняла з-під скляної вітрини коробку з золотими прикрасами, зловмисник вхопив їх та вибіг у двері.

Жінка швидко вийшла на поріг магазину та почала голосно кликати на допомогу, благаючи перехожих зупинити злодія.

Юрій Мудрак, старший інспектор сектору реагування патрульної поліції, на щастя, в ту мить перебував неподалік. Поліцейський почав переслідувати зловмисника, і за кілька хвилин його вдалося зупинити. На місце пригоди капітан поліції викликав своїх колег, які й вилучили у грабіжника речові докази.
Особу підозрюваного поліцейські встановили на місці, адже чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Нині 24-річного громадянина затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі продовжують розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж».

За виявлений професіоналізм під час затримання зловмисника поліцейський з Кіровоградщини отримав відзнаку «За сумлінну службу» від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

32-річний капітан Юрій Мудрак у своєму вчинку не вбачає нічого особливого, адже реагування поліцейського не може обмежуватися рамками робочого часу. А пильність, миттєва реакція і правильний алгоритм дій – то вже професійна звичка.

Свою службу в ОВС він розпочав у 2006 році в званні молодшого сержанта патрульної служби лінійного відділу. Нині капітан поліції працює на посаді старшого інспектора сектору реагування патрульної поліції Долинського відділу поліції Кіровоградської області, виховує трьох дітей, у вільний час займається спортом і навіть має досягнення – кубок за зайняте третє місце в обласному Чемпіонаті з жиму лежачи серед силовиків.
На цьому поліцейський не зупиняється і продовжує спортивні тренування, адже добра фізична форма – важлива складова загальної професійної підготовки правоохоронця.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool