На Кіровоградщині пограбували хворого чоловіка

Травень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 40-річний потерпілий винайняв людей для допомоги по господарству. Один із «помічників», розуміючи, що власник садиби не зможе його наздогнати, відкрито заволодів майном чоловіка.

Повідомлення про пригоду до Олександрійського відділу поліції надійшло від потерпілого по лінії «102». На місце негайно виїхали групи реагування патрульної поліції.

«Швидко зорієнтувавшись у ситуації та отримавши прикмети зловмисника, поліцейські вирахували можливий напрямок руху зловмисника та вирушили на його пошуки. У підсумку, менше ніж за годину працівники одного з нарядів помітили чоловіка, що прямував вулицею, тримаючи речовий доказ, який викрав у господаря на його очах.
На запитання, чи свою річ тримає у руках, підозрюваний ствердної відповіді дати не зміг. У подальшому, власник садиби упізнав свого кривдника та власний електроінструмент, за повернення якого щиро подякував правоохоронцям.
Нині, 30-річний раніше судимий за крадіжки громадянин, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Поліцейські перевіряють громадянина на причетність до скоєння інших правопорушень.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool