На Кіровоградщині подружжя отруїлося чадним газом

Грудень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

4 грудня о 21:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню вхідних дверей квартири на восьмому поверсі житлової дев’ятиповерхівки по вул. 6-го Грудня м. Олександрія, де чоловік з дружиною через погане самопочуття не можуть вийти з помешкання.

Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою ручного механізованого та шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири, де працівники поліції та швидкої допомоги виявили чоловіка та жінку 1985 і 1993 р.н. з попереднім діагнозом отруєння чадним газом. Рятувальники допомогли транспортувати постраждалих до карети швидкої допомоги, яка вже доправила їх до міської лікарні. 

Далі працівниками служби газу та рятувальниками було здійснено обстеження та замір концентрації чадного газу в квартирах, що знаходяться на одному вентиляційному стояку будинку, та рекомендовано провітрити квартири.

На Кіровоградщині подружжя отруїлося чадним газом

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool