На Кіровоградщині податок на доходи фізичних осіб збільшено майже на 300,0 млн. гривень

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

З початку 2016 року до місцевих бюджетів Кіровоградської ОДПІ надійшло 662,6млн.грн. податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), що на 224,2млн.грн. більше ніж у попередньому році, виконання індикативного показника склало 110,2 відсотка.

Державний бюджет поповнився на суму 231,1млн.грн. отриманих від податку на доходи фізичних осіб, що становить 109,9відс. виконання індикативного показника, та на 75,2млн.грн., більше ніж надходження у минулому році.

Податок на доходи з фізичних осіб є основним джерелом наповнення Зведеного бюджету країни. Надходження в цьому році забезпечено у розмірі 893,7млн.грн., та в порівнянні з минулим роком надходження податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) збільшені майже на 300,0млн.грн. - повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області вдячна суб’єктам господарювання за співпрацю та розуміння важливості сплати податків.

Кіровоградська ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool