На Кіровоградщині почали з вулиць викрадати огорожі

Липень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Чоловіки, віком 31 та 30 років, викрали частину металевої огорожі на одній з вулиць міста. За вчинене їм загрожує до 3 років позбавлення волі.

Повідомлення до відділу поліції надійшло від 45-річного місцевого жителя. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин справи.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції вже за годину встановили особи зловмисників, коли вони намагалися реалізувати викрадене. Металевий парапет вилучено», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту строком на 6 місяців чи до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool