На Кіровоградщині почали виникати проблеми із забезпеченням нормальних температурних показників у лікарнях

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Минулого тижня в умовах суттєвого зниження температури повітря почали виникати проблеми із забезпеченням нормальних температурних показників у лікарнях та інших закладах області.

 На це звернув увагу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щопонеділковій апаратній нараді.

Керівник ОДА наголосив, що забезпечення температурних норм у закладах охорони здоров'я, освіти та соціальної сфери – це робота органів місцевого самоврядування.

"У вас було достатньо часу для того щоб перевірити системи, дати тиск у мережі, дізнатися, де слабкі місця, щоб зараз, коли надворі мінусові температури, не займатися щодня аварійними роботами", – зауважив Сергій Кузьменко.

"Шановні керівники місцевого самоврядування, це зона вашої відповідальності! – підкреслив голова облдержадміністрації. – Питання опалення має постійно перебувати під вашим контролем: починайте і завершуйте робочий день перевірками, яка ситуація в школах, у лікарнях, у квартирах і будинках ваших виборців. І досить розповідати, що в усіх проблемах винен виключно Уряд".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool