На Кіровоградщині побили двох громадян, один із потерпілих помер у кареті швидкої

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 611 | Коментарі: 0

Встановлено, що не судимі жителі міста Олександрії, перебуваючи у нетверезому стані, через неприязні відносини побили двох громадян. 

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень один із потерпілих помер у кареті швидкої, тіло іншого – працівники поліції виявили за місцем його проживання.

Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 24 липня близько 23-ї години від лікарів швидкої медичної допомоги. На одній із вулиць перехожими було виявлено чоловіка з травмами голови. Під час госпіталізації потерпілий помер не приходячи до тями.

Перевіряючи коло осіб, із якими спілкувався чоловік при житті, працівники карного розшуку провели огляд помешкання 45-річного громадянина. На місці поліцейські виявили тіло власника будинку з ознаками насильницької смерті.
У ході слідчо-розшукових заходів, спрямованих на розкриття вбивств, працівники Олександрійського відділу поліції та управління карного розшуку поліції області отримали інформацію про двох осіб, які напередодні сварилися з одним із потерпілих та висловлювали на його адресу погрози. Під час перевірки було встановлено причетність 65-річного чоловіка та його 24-річного знайомого до скоєння тяжких злочинів.
Обох осіб затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру.

За фактом вбивств слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінальне процесуального кодексу України. За ці дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Сектор комутації
поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool