На Кіровоградщині по-звірячому вбили чотирьох осіб

Липень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1561 | Коментарі: 0

Зловмисник сокирою наніс тілесні ушкодження 6-місячному онуку, невістці та двом сусідам. Троє людей загинули на місці пригоди, одна жінка померла в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Обставини події з’ясовують слідчі. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Трагедія сталася 30 липня близько 14.30. До Голованівського відділу поліції по лінії «102» зателефонував чоловік, який розповів, що сусід наздоганяв його, розмахуючи сокирою.

Поліцейські негайно відреагували на повідомлення та вже за кілька хвилин прибули за вказаною адресою. Слідчо-оперативна група в дворі домоволодіння відразу помітила 44-річного чоловіка – батька господаря обійстя. Він поводився неадекватно, однак вимогу працівників поліції здатися – виконав.

У подальшому під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили в одній з кімнат тіла 6-місячного онука підозрюваного та його 20-річної невістки. У другій частині будинку, що належала вже іншому власнику, так само було виявлено тіло 61-річного господаря та його тяжко травмовану 59-річну дружину. Жінку якнайшвидше доправили до реанімації, однак отримані поранення виявилися несумісними з життям.

За попередньою інформацією, підозрюваний раніше не перебував на спеціальних медичних обліках, не потрапляв у поле зору правоохоронців, зі слів сусідів – не зловживав алкоголем. У момент затримання був тверезим.
Причини і обставини злочину в даний час з’ясовують слідчі.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool