На Кіровоградщині по вікнам вже стріляють з вогнепальної зброї

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 594 | Коментарі: 0

До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки міста про те, що невідома особа стріляла у вікно її будинку. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність до злочину 28-річного жителя міста. Чоловік начебто хотів налякати господарку будинку з особистих мотивів. 

Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - повідомив т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Андрій Гудіма.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Маловисківського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool