На Кіровоградщині планують виставити на земельні торги 581 ділянку сільгосппризначення

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Про це на апаратній нараді повідомив начальник Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігор Зінченко.

Так, станом на 1 листопада 2018 року до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які буде виставлено на земельні торги, Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області включено 581 земельна ділянка загальною площею 11276 га.

Найбільше було включено до переліку земельних ділянок в Олександрійському (63 земельні ділянки загальною площею 1415 га) та Гайворонському районах (54 земельні ділянки загальною площею 924 га). Менше кількість таких наділів подано до переліку в Благовіщенському (9 земельних ділянок загальною площею 166 га) та у Маловисківському районах (8 земельних ділянок загальною площею 105 га).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool