На Кіровоградщині планують будівництво кар'єру для видобутку графіту

Квітень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 1537 | Коментарі: 0

Перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко провів нараду з питань впровадження проєкту на базі Балахівського родовища графітових руд.

Представники компанії BGV Group Management та ТОВ "Розвиток Побужжя" представили презентацію проекту, який передбачає будівництво кар'єру та видобуток графіту для виробництва графітового концентрату та батарейного графіту.

Загальний обсяг інвестицій становить близько 412 млн долблизько 40 тис.тонн сферичного графіту для літій-іонних акумуляторів, забезпечуючи значне джерело поставок як для внутрішнього ринку України, так і для країн ЄС.арів США, а проект передбачає створення нових робочих місць - 440 в першій черзі проекту та 750 в другій.

Виробнича потужність переробного комплексу - близько 40 тис.тонн сферичного графіту, який використовується для літій-іонних акумуляторів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool