На Кіровоградщині після несприятливих погодних умов дорожники відновили роботи

Вересень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1207 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині дорожники відновили роботи на об’єктах після несприятливих погодних умов. Роботи проводяться в рамках президентської програми «Велике будівництво».

На шляхопроводі між Кропивницьким та селищем Нове продовжуються роботи з влаштування армокаркасу та наносяться антикоррозійні суміші. Заплановане заливання монолітним цементобетоном першої частини мосту.

Мости між Обознівкою та Підгайцями: ведуться роботи над влаштуванням пішохідної частини та розчищенням конусів опорних частин.

Ділянки дороги між Кропивницьким та Знам'янкою, в тому числі і частина об'їзної дороги: триває влаштування лотків водовідведення, шару органо-мінеральної суміші та його ущільнення, влаштування дренажів, зрізання, планування, укочування узбіч, фрезерування покриття.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool