На Кіровоградщині підприємства пошти та зв’язку отримали доходи у сумі 104 млн.грн

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Доходи підприємств пошти та зв’язку області від основної діяльності у січні–серпні 2012 р. склали 284,4 млн.грн., що становить 94,9% відповідного періоду 2011 року. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Найбільший обсяг доходів отриманий від надання послуг мобільного зв’язку – 141,2 млн.грн., що становить майже половину загальних доходів. Частка доходів від надання послуг телефонного зв’язку склала 19,7%, поштового – 14%, комп’ютерного – 9,5%, передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв’язку – 4,9%.
Підприємства пошти та зв’язку від послуг, наданих населенню, отримали доходи у сумі 104 млн.грн., що становило 36,6% загальних доходів.
У розрахунку на одну особу отримано доходів 103,95 грн.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool