На Кіровоградщині під час сварки чоловік відлупцював свого опонента руками та ногами

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

У місті Новомиргород під час сварки, що виникла між двома місцевими мешканцями, один завдав іншому травм. За скоєне чоловіку може загрожувати відповідальність у вигляді позбавлення волі.

До відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення 50-річного потерпілого з тілесними ушкодженнями грудної клітини.

Поліцейські встановили, що за кілька днів до того місцевий житель розпивав алкогольні напої з 20-річним знайомим. Між ними виникла сварка, у результаті якої молодший побив старшого опонента руками та ногами.
Травмований чоловік звернувся за допомогою до лікувального закладу не одразу, а лише коли відчув погіршення стану здоров’я.

Попередньо інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Після отримання висновку медичних фахівців щодо ступеню тяжкості травм, завданих потерпілому, зловмиснику буде оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу.

На момент пригоди чоловік відбував умовний термін покарання за скоєння крадіжки.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool