На Кіровоградщині під час пожежі загинув чоловік

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

11 квітня о 17:03 до Служби порятунку «101» від чергового відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приватному житловому будинку по вулиці Центральній у селі Несваткове Олександрівського району.

На місце події відразу було направлено 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка.

По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить покрівля будинку. У ході гасіння пожежі бійці виявили тіло загиблого господаря будинку 1969 р.н. О 18:05 вогнеборцями локалізовано загоряння, а о 19:30 - ліквідовано. Причина пожежі та обставини смерті чоловіка встановлюються фахівцями.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool