На Кіровоградщині під час пожежі врятували чоловіка (ФОТО)

Січень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка м. Олександрія.

На Кіровоградщині під час пожежі врятували чоловіка

На Кіровоградщині під час пожежі врятували чоловіка


На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу у приватному житловому будинку зайнялось 5 м2 домашніх речей. Під час гасіння пожежі рятувальники врятували власника помешкання 1966 р.н. Загасили займання о 15:45.

Цього ж дня олександрівські рятувальники загасили пожежу 20 м2 сухої трави на відкритій території на вул. Тясминській смт Олександрівка Кропивницького району.

О 21:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Степовій м. Помічна. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 24 м2 покрівлі літньої кухні. Добровеличківські вогнеборці загасили пожежу о 23:50.

Вже 28 січня о 00:30 загорілась покрівля господарчої споруди на території приватного домоволодіння на пров. Зарічному м. Мала Виска Новоукраїнського району. Пожежу загальною площею 5 м2 маловисківські рятувальники загасили о 01:02.

В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool