На Кіровоградщині під час ліквідації пожежі врятовано пенсіонерку

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

19 січня о 12:27 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області надійшло повідомлення від жителя Світловодська, який сповістив, що у його будинку на сходовому майданчику четвертого поверху відчувається їдкий запах диму, який просочується через вхідні двері сусідньої квартири.

На місце події прибув черговий караул. Оцінивши обстановку, відразу сформували ланку газодимозахисної служби, та у складі двох бійців і начальника караулу увійшли до задимленого приміщення. Видимість була низькою, та чи є там постраждалі ніхто не знав. Після огляду приміщення кухні (вона була перша на шляху) направилися до кімнати і вже на підлозі у передпокої знайшли 80-річну господарку, яка лежала, накривши обличчя подушкою. Начальник караулу, капітан служби цивільного захисту Михайло Любецький та командир відділення, прапорщик служби цивільного захисту Дмитро Волинський винесли постраждалу на сходовий майданчик. Стан її викликав занепокоєння, саме тому Михайло Любецький почав проводити реанімаційні заходи: непрямий масаж серця та штучне дихання. По прибуттю екстреної медичної допомоги медики стан потерпілої оцінили як тяжкий та госпіталізували до реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ з діагнозом – отруєння продуктами горіння.
Щодо осередку пожежі, то він виявився аж у дальній кімнаті. Гасіння пожежі ускладнювалося задимленістю та дуже високою температурою. До слова: всі предмети із пластику у квартирі були розплавлені. Завдяки умілим та професійним діям рятувальників пожежу було ліквідовано. Орієнтовною причиною займання фахівці називають коротке замикання електропроводки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool