На Кіровоградщині під час гасіння пожежі травмовано двох рятувальників

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

26 січня о 05:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу будівлі на вул. Героїв Чорнобиля у м. Світловодську.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події площа пожежі двоповерхової будівлі колишньої міської котельні складала 120 м2.

Під час пожежі сталося обрушення частини несучої стіни та перекриття будівлі, в результаті чого отримали травми двоє рятувальників: начальник караулу та водій 17-ї ДПРЧ. Травмованих негайно було направлено для обстеження до Світловодської центральної районної лікарні. Наразі стан рятувальників задовільний.

Силами вогнеборців о 06:25 пожежу було локалізовано та о 09:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська.

Причину пожежі з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині під час гасіння пожежі травмовано двох рятувальників
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool