На Кіровоградщині під час бійки чоловік отримав удар молотком по голові

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

37-річний житель іншої області під час сварки та бійки двох знайомих у Голованівському районі отримав удар молотом по голові від одного з них.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції з районної лікарні, куди з тілесними ушкодженнями було доправлено потерпілого.

Попередньо встановлено, що компанія чоловіків перебувала на території домоволодіння 35-річного місцевого жителя. Разом вони розпивали алкоголь, а потім між господарем та гостем сталася сварка, яка переросла у бійку. Двоє інших знайомих намагалися припинити конфлікт, у результаті чого власник помешкання ударив молотом по голові одного з них. Потерпілий отримав тяжкі травми.

Зрозумівши, що накоїв, зловмисник самостійно доправив чоловіка до лікарні.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

За матеріалами Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool