На Кіровоградщині першими посвідку у формі ID-картки отримали іноземні студенти

Жовтень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

 Першими власниками посвідок на тимчасове проживання у формі картки з безконтактним електронним носієм стали студенти Донецького Національного медичного університету.

 Сьогодні документи нового зразка в Управлінні Державної міграційної служби в Кіровоградській області отримали студенти з Індії, Намібії та Ямайки, які цього року прибули до міста Кропивницький опановувати професію лікаря.

 Серед студентів однією з перших отримала документ і 21-річна Даніелль Дін з Ямайки. Вона цього року вступила на перший курс Донецького Національного медичного університету і вивчає медицину, у майбутньому планує стати педіатром. Сьогоднішня подія для Даніелль стала знаковою, оскільки з отриманням посвідки на тимчасове проживання дівчина запланувала відкрити рахунок в банку та подорожувати Україною, для початку відвідати Дніпро та Львів.

З часу запровадження посвідок-карток до міграційної служби області подали документи 220 іноземців, які приїхали на Кіровоградщину навчатись, працювати або одружились.

З 1 листопада планується перехід на оформлення документів у формі картки і посвідок на постійне проживання.

Кіровоградщина, ID-картки, іноземні студенти

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool